Quinny Košara za voziček Zapp Lux - Blush on Graphite - Baby Center spletna trgovina
0
Quinny Košara za voziček Zapp Lux - Blush on Graphite
109,99 € 219,99 €
* NAJNIŽJA CENA V ZADNJIH 30 DNEH 219,99 €

TRENUTNA CENA

109,99 €

Velja do odprodaje zalog

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovne dni

Šifra (SKU): 664021

Barve

Quinny Košara za voziček Zapp Lux - Blush on GraphiteQuinny Košara za voziček Zapp Lux - Sand on GreyQuinny Košara za voziček Zapp Lux - Blush on Grey

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

  • Košara za voziček Zapp - Lux,
  • nudi posebno udobje dojenčkom od rojstva do 6 mesecev starosti,
  • elegantna oblika,
  • ultra lahka: samo 3 kg,
  • vključuje ročaj za prenašanje,
  • prilega se vozičkom Zapp Flex, Flex Plus in Xpress,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Košara za voziček Zapp Lux se prilaga na vozičke Zapp Flex, Flex Plus in Xpress. Košara nudi posebno spalno udobje za novorojenčke do okoli 6 mesecev. Košara je elegantno oblikovana in izredno lahka (3 kg).

Košara je brez strehice. Strehica je na vozičku in se prestavi na košaro. Košara ima osnovo školjko, ter dodatno vključuje zgornje pokrivalo.
KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.