NUK

O blagovni znamki NUK

Blagovan znamka NUK… daje občutek varnosti in zaupanja

Blagovna znamka NUK se že več kot 60 let posveča vsakodnevnemu iskanju novih rešitev, ki lajšajo življenje staršem in pomagajo pri razvoju njihovih otrok. V tem procesu blagovna znamka NUK razvija izdelke v sodelovanju s številnimi strokovnjaki na različnih področjih: babicami, zdravniki, nutricionisti in starši.

Vse se je začelo s prvo ortodontsko dudo, NUK-ovo »mojstrovino«. Dva strokovnjaka prof. W. Balters in dr. med. dent. A. Muller sta postavila temelje z izumom prve ortodontske dude leta 1956. Od takrat se je začel razvoj edinstvenega NUK asortimana. Originalna NUK duda zmanjša tveganje za deformacijo čeljusti in zob, posebna oblika NUK dude pa simulira materino bradavico med dojenjem.

Otroci so največji vir sreče na svetu. Poslanstvo NUK-a je varovanje in izboljšanje razvoja otrok. Premišljene rešitve, do katerih ta pristop sistematično vodi, so danes vidne v celotni ponudbi izdelkov NUK. Vsi izdelki temeljijo na modularni zasnovi in idealno ustrezajo različnim razvojnim stopnjam otroka - od rojstva do predšolske starosti otroka.

Od prve ideje do končnega izdelka NUK ne hitijo. Kako ideja postane popolna rešitev za dojenčke in matere? Babice, pediatri, zobozdravniki, nutricionisti in seveda starši vedo vse o potrebah dojenčkov in otrok. Njihovo znanje in izkušnje uporabljajo, ko oblikujejo nove izdelke ali pa želijo izboljšati obstoječe. Nadzor kakovosti zagotavlja, da izdelki NUK pridejo na police v popolnoma enako visoki kakovosti, po kateri je NUK znan že več kot 60 let.

Mame v več kot 120 državah zaupajo edinstvenemu znanju in izkušnjam, ki jih nudijo izdelki NUK.

Nakupujte po kategorijah

Dude

Stekleničke

SET

Prsne črpalke

Poiščite izdelke NUK