Swandoo

Izdelan za starše s strani staršev

Avtosedeže Swandoo ustvarjajo starši, za starše. Z ljubeznijo so razvili izdelke, ki jih na trgu niso uspeli najti. Z ustvarjanjem za svoje družine so prišli do vrhunske linije avtosedežev, katerih vodilo je izjemna varnost, saj v njih prevažajo svoje otroke. Danes si nenehno postavljajo izzive, da vsak izdelek izpolni predvsem njihova osebna pričakovanja. Z izkušnjami, predanostjo, ljubeznijo in strokovnim znanjem ustvarjajo večkrat nagrajene modele.

Albert

40-85 cm oz. do 13 kg

Preberi več...

Marie

40-105 cm oz. do 18 kg

Preberi več...

Charlie

100-150 cm oz. približno 3-12 let

Preberi več...

Vrhunska kakovost, varnost in oblikovanje

Nagrajeni modeli za varnost in design – zelo dobre ocene na ADAC testih (Marie je bil nagrajen z „Najboljši v kategoriji“, nagrajeni tudi na RedDot in iF Design).

Visokokakovostni materiali – material EPP, ki se uporablja za kolesarske čelade in presega standardne materiale, ki se pogosto uporabljajo v avtosedežih (ostali uporabljajo EPS). EPP lupinasta struktura je lahka a izredno močna, saj je izdelana iz 100% čistega materiala.

Izjemna varnost – bočna zaščita, Harness+ sistem za preprečitev ohlapnega pasu in indikatorji za pravilno nameščanje stola.

Prizadevanje za najboljše

Program doživljenjske garancije - garancija odraža zaupanje v visoko kakovost Swandoo dizajna, inženiringa, proizvodnje in delovanja izdelkov.* Pogoji in registracija izdelka.

Avtrijski standardi - v Avstriji načrtovani visokokavostni izdelki združujejo varnost in izjemno oblikovanje. Od staršev za starše.

Program za zamenjavo izdelka ob prometni nesreči - potrošniki, ki imajo nesrečo, bodo lahko zaprosili za zamenjavo avtosedeža pod določenimi pogoji.* Več o programu menjave.

Swandoo avtosedeži so poimenovani po prav posebnih osebah

Albert

Pri podjetju Swandoo verjamejo, da ima vsak otrok potencial, da spremeni svet.
To je razlog, da je lupinica za dojenčke poimenovana prav po slavnem znanstveniku in dobitniku Nobelove nagrade, Albertu Einsteinu.

Marie

Drugi član družine Swandoo nosi ime po znanstvenici Marie Curie.
Marie ni bila le prva ženska, ki je prejela Nobelovo nagrado, temveč dejansko prva oseba, ki je prejela kar dve!

Charlie

Zaključuje Swandoo družino; Charles Robert Darwin je bil angleški naravoslovec in oče znanstvene teorije evolucije, ki je kasneje postala osnova sodobnih evolucijskih študijev.