Britax Römer

Britax Römer - Zaščita tega, kar je najpomembnejše

Pri Britax Römerju varujemo otroke na cesti že od leta 1966. Naša misija je zagotoviti varne, udobne, trajnostne in enostavne rešitve za mobilnost otrok. Odkar smo razvili naš prvi otroški avtomobilski sedež leta 1966, smo zaščitili milijone otrok po vsem svetu na njihovih poteh.

Kot vodilno podjetje v industriji že več kot 50 let, želimo deliti svoje bogate izkušnje, da staršem omogočimo znanje, samozavest in brezskrbnost ter omogočimo nemotene družinske avtomobilske poti vsak dan.
Naša vodilna paleta vanostnih otroških avtomobilskih sedežev ščiti dragocene novorojenčke in raste skupaj z vašim otrokom do 12. leta ali dokler ne doseže višine 150 cm. Naši otroški avtomobilski sedeži ponujajo premium varnost in največje udobje za vašega otroka. Ne glede na to, ali iščete otroški avtomobilski sedež za dojenčka, malčka, otroka in / ali voziček - smo tu za vas!

Avtosedeži - dojenčki

vozički

avtosedeži - malčki

avtosedeži - otroci

LUX kolekcija

Predstavljamo novo LUX KOLEKCIJO, kjer se premium oblikovanje sreča s prvovrstnim udobjem v dveh sodobnih slogih, Mehka Taupe in Urbana Olivna. Izdelana iz razkošnih tkanin in dodatkov iz usnja, gre za visokokakovostno modo z veliko pozornostjo do detajlov. Poleg tega naši izdelki prioritizirajo udobje vaših malčkov z dodatnimi funkcijami, kot so udobne podloge za sedež in dodatna ventilacija. Pridružite se nam na tej elegantni poti s platformami SMILE 5Z, BABY-SAFE PRO in DUALFIX 5Z. Dvignite svoj slog, sprejmite luksuz in pustite, da vaši malčki potujejo udobno in elegantno z LUX by Britax Römer.

Na kolekcijo

Izdelano v Nemčiji

"Izdelano v Nemčiji" ima za podjejte visoko prioriteto. Ni samo ideja ali oblikovanje otroškega avtomobilskega sedeža, ki je razvito v Nemčiji, večina naših sedežev je tudi tukaj izdelana. 

Varovanje njihove prihodnosti

Kot skrbimo za otroke in njihovo varnost po celem svetu, nam je zelo mar tudi za svet, v katerem odraščajo, da zaščitimo njihovo prihodnost - Izvedite več o prvih korakih, ki jih na našem potovanju sprejemamo proti bolj trajnostni prihodnosti.
Na primer, naša kolekcija GREEN SENSE s prevlekami iz tkanin, izdelanimi iz 100-odstotno recikliranih plastenk iz PET plastike. Do 138 plastičnih steklenic PET na izdelek je bilo spremenjenih v mehko prejo, ki jo nato predelamo v premium prevleke iz tkanine, narejene iz 100-odstotno recikliranega poliestra.
Ampak to je šele začetek. Neprestano delamo na nadaljnjih projektih.
Zato ostanite z nami in nam dovolite, da danes, jutri in v prihodnosti varujemo vaše otroke na cesti.

Izdelano z ljubeznijo

Od prve ideje do končnega izdelka - izdelki Britax Römer so narejeni z ljubeznijo. Tudi sami smo starši in smo vam na voljo na vsakem koraku, med vsemi vašimi prvimi. Zato v razvoj naših avtomobilskih sedežev in vozičkov vnašamo svoje srce, zagotavljajoč, da vsak izdelek ustreza najvišjim standardom kakovosti in varnosti. Ljubimo to, kar počnemo, in želimo deliti to ljubezen.