Stokke

Stokke je norveška blagovna znamka, ki je po vsem svetu prepoznavna po vrhunskih rešitvah za dojenčke in otroke. Že desetletja združujemo našo strast do zdravega razvoja otrok s skandinavskim dizajnom in izzivamo običajne, da naredimo čudovite, visokokakovostne izdelke v več kategorijah, vključno z visokimi stoli, otroškimi sobami, otroškimi vozički, potovanji in še več. Vsi naši izdelki imajo skupen namen: spodbujati otrokov razvoj in krepiti vezi med starši in njihovimi otroki. Vzdržljivi materiali, funkcionalnost, ki raste z vašim otrokom, skupaj z brezčasnim dizajnom zagotavljajo dolgo življenjsko dobo naših izdelkov.

TRIPP TRAPP® stol, ki raste z vašim otrokom.

YOYO 2

STOKKE SLEEPI

Vemo, da imaš to v sebi. Ni pravega ali napačnega načina. Obstaja le prizadevanje, da bi se danes naučili malo več kot včeraj.

Stokke ponuja inovativne visoke stole in rešitve za sedenje, ki so zasnovani tako, da vašega otroka že od rojstva pripeljejo v srce vaše družine in otroku omogočijo, da se razvija skupaj z vami za družinsko mizo. Funkcionalnost, ki raste z vašim otrokom, zagotavlja ustrezno ergonomijo in udobje v vseh starostih.

Stokke ponuja varen, eleganten otroški voziček, ki je zasnovan tako, da zbliža vašega dojenčka in se poveže, medtem ko skupaj raziskujete. Naša edinstvena zbirka inovativnih potovalnih izdelkov je lahka, kompaktna in prostorsko varčna, zaradi česar so popolni za družine na poti.

Stokke ponuja celotno paleto visokokakovostnega pohištva za otroško sobo, tekstila, dodatkov in kopalniških izdelkov za ustvarjanje vaše sanjske otroške sobe. Naše pohištvo za otroško sobo uporablja inovativen skandinavski dizajn, ki ima funkcionalnost rasti z vašim otrokom in je izdelano iz trpežnih materialov za dolgo življenjsko dobo.