Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Pickart Design Komplet nalepk watercolor zvezdice

Redna cena
16,99
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Maribor Mercator
Celje Citycenter
  • Komplet nalepk,
  • za okrasitev in popestrite otroške sobice,
  • ročno naslikane nalepke krogci izpod rok ilustratorke Kasie Rižnar,
  • watercolor zvezdice,
  • barva sive,
  • nalepko le odlepite iz podlage in jo prilepite na želeno površino,
  • po odstranitvi nalepke ne puščajo sledi lepila,
  • ostali artikli na fotografijah niso vključeni v ceno.
Ročno naslikane nalepke zvezdice izpod rok ilustratorke Kasie Rižnar so odlična dekoracija za popestritev bivalnih prostorov in otroških sobic.

Nalepke so oblikovane tako, da je vsak element na foliji/nalepki izrezan, zato si vaše stene oziroma druge površine lahko okrasite po svoje in s tem še dodatno prispevate k unikatnosti otroškega bivalnega prostora.

Ena nalepka vsebuje 69 zvezdic v sivih odtenkih, različnih velikosti od 2 do 9 cm.

Nalepke so izdelane iz kvalitetnih polimernih folij, primernih predvsem za notranjo rabo. Nalepke lahko lepimo na vse vrste površin (stena, les, keramika, steklo...), ki niso izpostavljene visokim temperaturam ali vodi. Nanos je enostaven, nalepko/vzorec le odlepite iz podlage in jo prilepite na želeno površino. Po odstranitvi nalepke ne puščajo sledi lepila.

Opomba: Zaradi različne kalibracije zaslona se barva nalepke lahko rahlo razlikuje od tega, kar vidite na zaslonu.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.