Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Ta čudovit komplet vsebuje 100% bombažno muslin odejico in 3 rekvizite za fotografiranje vašega malčka, ki spremljajo otrokovo rast v prvem letu.

Preprosto položite odejico na tla in postavite malčka na sredino. Nato s puščico ali krogom označite mesec in posnemite sliko!

Vaša družina in prijatelji si bodo z veseljem ogledovali mesečne objave vašega malčka na svojih straneh v družabnih medijih. Morda ne pričakujete vi, ampak poznate nekoga, ki bo kmalu povečal svojo družinico? Zabavajte se ob zavijanju tega čudovitega darila in spremljajte njihove mesečne fotografije.

• Dimenzije odeje: 96,5 cm x 106,5 cm
• Dimenzije nalepke: 10 cm x 10 cm
• Vključuje 1 foto potisk odejico in 3 rekvizite
• 100% bombažni Muslin
• Idealen za fantka ali punčko

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.