Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Nerf Nerf Komplet 10 puščic Ultra

Redna cena
7,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Zagorje
Postojna
Trbovlje
  • Komplet 10 puščic Ultra,
  • primerne za ročne metalce Nerf Ultra,
  • za 8+ let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
V vročici Nerf Ultra bitke se hitro izgubi sled za kakšno puščico. Bodite brez skrbi, s kompletom 10 dodatnih Nerf Ultra puščic lahko nadomestite puščice vsakega Nerf Ultra ročnega metalca. Ali pa preprosto povečatje nabor svojih puščic in povečajte svoje možnosti za zmago.

Nerf Ultra puščice so namenjene za uporabo z ročnimi metalci serije Nerf Ultra in niso kompatibilne z drugimi ročnimi metalci.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.