Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Mladinska knjiga Domače živali se oglašajo - Zvočna knjigica

Redna cena
12,95
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Jesenice
Murska Sobota
  • Ilustracije Jelke Reichman,
  • zvočna knjigica - pritisni na tipko,
  • spoznavanje domačih živali.
Zvočni knjižici z barvnimi ilustracijami Jelke Reichman. Otroci spoznavajo domače živali. S pritiskom na gumb zaslišijo tudi kako se oglašajo. Kako se oglaša petelin ali krava Oglej si žival, pritisni na tipko, prisluhni in jih posnemaj.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.