Medela Nastavek za stekleničko Haberman - Baby Center spletna trgovina
0
Medela Nastavek za stekleničko Haberman
45,99 €
REDNA CENA
45,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovne dni

Šifra (SKU): 05328

  • Medela nastavek s stekleničko Haberman,
  • Volumen stekleničke: 150 ml,
  • Pakiranje: 1 steklenička
Medela posebna steklenička je namenjena kot pomoč pri dojenju (za nedonošenčke, slabotne, pri zajčji ustnici, volčjem žrelu, po operaciji, Dawnovem sindromu). Priporočeno za doječe matere, ki imajo težave z bolečimi bradavicami, herpesom ali če sta mamica in dojenček določeno obdobje ločena (morda je ko v bolnišnici, potovanje, služba). Steklenička primerna tudi za na pot.
W Steklenička omogoča lahek prehod nazaj na dojko. Cucelj stekleničke deluje na enak način kot sesanje pri dojki. Tako kot pri dojenju mora otrok s sesanjem ustvariti vakuum. Enako tudi dihanje in požiranje. Primerna za otroke, ki znajo sesati na dojki..

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.
KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.