Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Medela Nastavek za stekleničko Haberman

Redna cena
39,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Medela nastavek s stekleničko Haberman,
  • Volumen stekleničke: 150 ml,
  • Pakiranje: 1 steklenička
Medela posebna steklenička je namenjena kot pomoč pri dojenju (za nedonošenčke, slabotne, pri zajčji ustnici, volčjem žrelu, po operaciji, Dawnovem sindromu). Priporočeno za doječe matere, ki imajo težave z bolečimi bradavicami, herpesom ali če sta mamica in dojenček določeno obdobje ločena (morda je ko v bolnišnici, potovanje, služba). Steklenička primerna tudi za na pot.
W
Steklenička omogoča lahek prehod nazaj na dojko. Cucelj stekleničke deluje na enak način kot sesanje pri dojki. Tako kot pri dojenju mora otrok s sesanjem ustvariti vakuum. Enako tudi dihanje in požiranje. Primerna za otroke, ki znajo sesati na dojki..

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.