Kinderkraft Vzgojna igralna podloga in šotor Tippy 3v1 - Multicolor - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Kinderkraft Vzgojna igralna podloga in šotor Tippy 3v1 - Multicolor
48,99 € 69,99 €
Redna cena 69,99 €
-30%

VREDNOST S POPUSTOM

48,99 €

Velja od 14.11.2022 do 10.01.2023

Zaloga: Na zalogi

Dostava 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 1077452

  • Šotor Tippy 3v1,
  • igralno-izobraževalna podloga,
  • primerno od rojstva do približno 5. leta starosti otroka.
Igralna podloga 3 v 1 s šotorom Tippy

Predstavljamo LITTLE GARDENER - izjemno igralno podlogo z lepimi vrtnarskimi motivi. Vaš otrok bo navdušen nad igračami, ki spominjajo na resnično sadje in zelenjavo na vrtu. In kdo ve, morda mu bodo vlile ljubezen in zanimanje za vrtnarstvo? Igralna podlogo bo otroku služila od rojstva do petih let - vse zaradi večnamenskih rešitev podjetja Kinderkraft. LITTLE GARDENER je hkrati igralna podloga, šotor za spodbujanje domišljije in odeja za piknik, ki jo lahko uporabite na terasi ali na travniku. Podloga je večja od večine standardnih podlog. Otroku bo služila več časa!

Igralna podloga LITTLE GARDENER podpira otrokov razvoj od prvih mesecev življenja do približno 5 let:
- Spodbuja dvigovanje glave, seganje po igračah in obračanje,
- podpira koordinacijo oko-roka in spodbuja razvoj otroka v prvih mesecih življenja,
- ima igralno in vzgojno funkcijo: na podlogi so natisnjene podobe živali, sadja in zelenjave s podpisi v angleščini,
- šotor z dvema oknoma razvija domišljijo in malčka spodbuja k zabavi, tudi skupaj s starši.

LITTLE GARDENER je predvsem večja igralna podloga s šotorom. Kmalu postane priljubljeno zavetišče za otroke vseh starosti. Šotor ima 2 okna z zavesami iz tkanine. Lahko opazujete otroka ali se z njim igrate skrivalnice. Loka sta narejena iz mehke gobice - tudi ob živahni zabavi je vaš otrok na varnem. Set vsebuje tudi igrače za najmlajše. Igrače lahko pripnete k igralni podlogi: plišasta rdeča pesa z ogledalom in barvnimi trakovi, plišasta zalivalka z vgrajeno ropotuljo, plišasta čebelica z obročkom za zobljenje in šelestečimi krili ter plišast petelin. Starejši otrok se z njimi lahko igra v šotoru.

Prednosti

Funkcionalnost:
- LITTLE GARDENER ima 3 funkcije: igralna podloga za najmlajše, prostor za zabavo za starejše (šotor) in odeja za piknik za otroke vseh starosti. Z nakupom ene podloge dobite izjemen izdelek, ki bo vam služil leta.
- Dizajn in univerzalen stil LITTLE GARDENER spominjata na zabave na vrtu, ki spodbujajo razvoj kreativnosti. Podloga ima več naravnih in vrtnarskih motivov, ki bodo navdušili tudi starše.
- Igralna podloga LITTLE GARDENER je odlično darilo za otroke vseh starosti. Ni le igrača, ampak tudi pripomoček za motorični in senzorični razvoj otroka skozi zabavo.

Varnost:
- LITTLE GARDENER ima varna in mehka loka, narejena iz pene. Prav za to se otroci lahko brezskrbno zabavajo in uživajo v igri na podlogi.
- Podloga je zelo pazljivo narejena, s skrbjo za detajle - močni šivi in površine brez štrlečih elementov povečajo varnost otroka.
- Igralna podloga je primerna za otroke že od rojstva naprej - ustreza EN 71-1, EN 71-2, EN 71-3 za igrače in igralne podloge.

Udobje:
- LITTLE GARDENER ima viseče igrače, ki se enostavno premikajo in namestijo na kateri koli višini. Lahko prilagodite razdaljo med otrokom in igračami.
- Podloga je lahko in enostavno zložljiva. Brez težav jo prenesete v drugo sobo ali vzamete s seboj na počitnice. Zložena podloga zavzema manj prosta - dovolj je zviti podlogo in zložiti šotor, da se naredi več prostora za druge otrokove aktivnosti.
- Igralna podloga je enostavna za čiščenje. Podlogo lahko ročno operete, druge dele (igrače in loka) pa le obrišite z vlažno gobico.

Izvedba:

Materiali:

- Podloga, šotor: poliester
- Igrače: poliester, plastika
- Loki: PE pena

Dimenzije:

- Podloga: 92,5 cm x 140 cm,
- Višina z loki 46 cm,
- Višina z loki in šotorom 140 cm,
- Teža: 1,39 kg,
- Dimenzije in teža škatle: 505*110*585 mm / 2 kg.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.