Joie ® baza za avtosedež Joie i-Base Advance (i-Gemm, i-Snug, i-Anchor Advance, i-Venture) črna D1413BABLK000 - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Joie ® baza za avtosedež Joie i-Base Advance (i-Gemm, i-Snug, i-Anchor Advance, i-Venture) črna D1413BABLK000
139,99 €
REDNA CENA
139,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava do 60 delovnih dni

Šifra (SKU): 933679

Barve

Joie ® baza za avtosedež Joie i-Base Advance (i-Gemm, i-Snug, i-Anchor Advance, i-Venture) črna D1413BABLK000
  • Uporabna za novorojenčka od rojstva do 13 kg teže oz. 40-105cm,
  • kompatibilna z lupinicama i-Gemm in i-Snug ter avtosedežem Joie Venture,
  • integrirana odbojna zaščita za noge,
  • 7 pozicij naklonov,
  • varna in enostavna namestitev s pritrditvijo na ISOFIX avtomobila,
  • nastavljiva podporna noga,
  • barvni kazalci, ki prikazujejo pravilno namestitev baze in podporne noge,
  • certificirana: ECE R129/00,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Za enostavno in praktično nameščanje lupinic Joie i-Snug™ in Joie i-Gemm™ je na voljo praktičen in varen podstavek – IsoFix baza i-Base Advance, na katero je možno kasneje namestiti tudi avtosedež Joie i-Venture™ v obe smeri vožnje.

Isofix predstavlja sistem za pritrjevanje otroških sedežev v avtomobile, ki imajo vgrajene točke za Isofix podstavke. Isofix podstavki in baze omogočajo preprosto.

Podstavek se namesti zelo enostavno in sicer z enim klikom. Podstavek ima poseben dodatek – nogico, ki sega od tal avtomobila do samega podstavka in omogoča dodatno oporo pri namestitvi lupinice ter zagotavlja dodatno varnost z ublažitvijo udarca v primeru trka oz. prometne nesreče.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.