Intex Obroč s hlačkami - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Intex Obroč s hlačkami
REDNA CENA
7,99 €

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 604020

  • Obroč s hlačkami,
  • 70 cm,
  • za na plažo ali bazen,
  • priporočamo otrokom od 6 meseca dalje,
  • izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 6 mesecev.
Plavalni sedež je primeren za otroke od 6 do 12 mesecev starosti oziroma do 11 kg. Ima štiri zračne komore, ki zagotavljajo stabilnost in varnost. Dimenzije 70 x 70 cm. Izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za otroke mlajše od 6. mesecev.

OPOZORILA: Ni primerno za otroke mlajše od 6 mesecv. Vsebuje majhne dele - nevarnost zadušitve. Ne dovolite potapljanja s tem izdelkom. Ko izdelka ne uporabljate ga ne puščajte v vodi ali v bližini vode. Izdelek redno preverjajte glede puščanja in poškodb. Sledite tem navodilom, da se izognete utopitvam, ohromitvam ali ostalim resnim poškodbam. Dosledno upoštevajte vsa navodila in opozorila navedena na embalaži in na izdelku. Pred uporabo ustrezno odstranite tudi vso ostalo embalažo in dodatke (kot so etikete, pentlje, sponke, itd.) ter jih ustrezno zavrzite. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015