Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Holle KOALA, hruška & banana z kivijem, BIO 100g

  • Sadni pire KOALA,
  • hruška & banana z kivijem,
  • BIO (Demeter),
  • 100 g,
  • po 8. mesecu starosti.
HOLLE sadni pire Koala je iz hruške& banane z kivijem, BIO (Demeter) ,vsebina100 g . Priporočena uporaba po 8 mesecu starosti.  Sestavine: hruška* 60%, banana* 30%, kivi** 10% / *z bio-dinamične pridelave (Demeter), **iz kontrolirane ekološke pridelave. Brez dodanega sladkorja. Vsebuje naravno prisotne sladkorje. Priporočeno je hranjenje z žličko. Po odprtju hranite do dva dni v hladilniku.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.