FreeON Kenguru 3 v 1 Easy move light green - Baby Center spletna trgovina
0
FreeON Kenguru 3 v 1 Easy move light green
49,99 €
REDNA CENA
49,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovne dni

Šifra (SKU): 1101632

Barve

FreeON Kenguru 3 v 1 Easy move light green
 • Primerna za otroke od 3,5 do 15 kg,
 • omogoča pravilen položaj otroka med nošenjem,
 • omogoča nošenje v 3 različnih položajih,
 • nastavljiva opora za glavo,
 • praktičen in udoben dizajn,
 • iz 100% poliestera.
Nošenje otroka v nosilki FreeON Easy Move 3 v 1 je odlična priložnost za svobodno raziskovanje sveta. Je izjemno praktična, saj otroku omogoča ogledovanje okolice ali prijeten počitek v maminem naročju, staršem pa večjo mobilnost in dve prosti roki.

FreeON Easy Move 3 v 1 je primerna za otroke od 3,5 do 15 kg, vseskozi pa omogoča pravilen položaj otroka med nošenjem. Za dodatno udobje poskrbi tudi opora za glavo ter prijeten in udoben material, zaradi katerega sploh ne boste občutili, da v naročju nosite otroka.

FreeON Easy Move 3 v 1 vseskozi omogoča pravilen položaj nošenja

V prvih mesecih, ko se dojenčkov kolčni sklep šele razvija, je bistveno, da otroka v nosilki nosimo v pravilnem položaju. Nosilka FreeON Easy Move 3 v 1 ima dovolj širok razmak med nogami, da so nogice v pravilnem M položaju.

Ta položaj ne samo, da je najboljši za razvoj kolkov in hrbtenice, temveč je za otroka tudi najbolj udoben. Zaradi podpore in položaja nog je tudi dojenčkova hrbtenica v pravilnem C položaju. Za udobnejše nošenje in počitek v naročju pa skrbi tudi opora za glavo, ki preprečuje padanje glavice na stran.

Prilagodljivost za različna obdobja

Kenguru FreeON Easy Move 3 v 1 omogoča nošenje v 3 različnih položajih. Ker imajo dojenčki v različnem obdobju odraščanja različne razvojne zahteve, jo lahko poljubno prilagodite glede na te. Prilagodljivost vam tudi omogoča, da lahko nosilko uporabljate skozi različna obdobja vse do otrokovih 15 kilogramov.

Udobje za otroka in starša

Ko govorimo o nosilki, veliko govorimo o udobju in pravilni drži otroka, nekoliko manj pa se govori o udobju starša med nošenjem. Kenguru FreeON Easy Move je izjemno lahka nosilka. Material je mehak in udoben tudi, če morate otroka nositi dalj časa, 3D mrežasta tkanina pa poskrbi za zračnost in udobno nošenje tudi v toplejših delih leta.

Lastnosti:
 • Omogoča nošenje otroka v treh položajih
 • nastavliva opora za glavo,
 • praktičen in udoben dizajn,
 • zagotavlja pravilen način nošenja saj ima otrok med nošenjem nogice v pravilnem M položaju,
 • 3 položaji nošenja,
 • enostavno zapenjanje,
 • 100% poliester, izredno mehak material 3D mrežasta tkanina za boljšo zračnost.
Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
Primerno za težo do (kg) 15
Primerno za težo od (kg) 3.5
Zamenljive baterije Ne
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.