Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Pena za intimno higieno Vitagyn® s pH 4,5 je namenjena vsakodnevni intimni higieni tudi v času bolezenskih stanj (bakterijskih in glivičnih vnetij zunanjega ženskega spolovila) in/ali sočasno s predpisano terapijo.

Pena Vitagyn®, zahvaljujoč sestavi, ki ne vsebuje agresivnih površinsko aktivnih snovi, nežno čisti in jo uporabnice dobro prenašajo tudi pri dolgotrajni uporabi. To je higiensko-kozmetični pripomoček, ki je uporaben v vseh primerih povečanega tveganja za okužbo (v bazenu, telovadnici, na plaži, ob nošenju sintetičnih ali oprijetih oblačil, ob uporabi tamponov in higienskih vložkov, po spolnih odnosih), v posebnih obdobjih življenja ženske (nosečnost, čas po porodu, menstruacija) ali preventivno pred ginekološkimi operacijami in po njih. Zaradi posebne sestave pena Vitagyn® deluje tudi proti bakterijam, saj preprečuje mikrobno razrast.

Dermatološko testirano.

Navodilo za uporabo: Vsebnik pred uporabo dobro pretresite in ga med pršenjem držite navpično. S peno očistite sluznico zunanjega spolovila in sperite z vodo.

Sestava: Izvleček nepozebnika,izvleček kamilice, klorheksidin diglukonat, podlaga.

Oblika: Pena; 150 ml.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.