Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Dr. Gorkič Dr. Gorkič Vitagyn pena za intimno higieno 150 ml

  • 150 ml,
  • pH 4,5,
  • deluje protibakterijsko.
Pena za intimno higieno Vitagyn® s pH 4,5 je namenjena vsakodnevni intimni higieni tudi v času bolezenskih stanj (bakterijskih in glivičnih vnetij zunanjega ženskega spolovila) in/ali sočasno s predpisano terapijo.

Pena Vitagyn®, zahvaljujoč sestavi, ki ne vsebuje agresivnih površinsko aktivnih snovi, nežno čisti in jo uporabnice dobro prenašajo tudi pri dolgotrajni uporabi. To je higiensko-kozmetični pripomoček, ki je uporaben v vseh primerih povečanega tveganja za okužbo (v bazenu, telovadnici, na plaži, ob nošenju sintetičnih ali oprijetih oblačil, ob uporabi tamponov in higienskih vložkov, po spolnih odnosih), v posebnih obdobjih življenja ženske (nosečnost, čas po porodu, menstruacija) ali preventivno pred ginekološkimi operacijami in po njih. Zaradi posebne sestave pena Vitagyn® deluje tudi proti bakterijam, saj preprečuje mikrobno razrast.

Dermatološko testirano.

Navodilo za uporabo: Vsebnik pred uporabo dobro pretresite in ga med pršenjem držite navpično. S peno očistite sluznico zunanjega spolovila in sperite z vodo.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.