Clar perilo bodi Organski Bombaž 1077 D ROZA 80 - Baby Center spletna trgovina
0
Clar perilo bodi Organski Bombaž 1077 D ROZA 80
6,99 €
REDNA CENA
6,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovne dni

Šifra (SKU): 732876

Barve

Clar perilo bodi Organski Bombaž 1077 U BEŽ 68Clar perilo bodi Organski Bombaž 1077 F MODRA 68Clar perilo bodi Organski Bombaž 1077 D ROZA 68
  • Bodi atlet iz organskega bombaža,
  • izdelan iz 100% organskega bio bombaža,
  • certificiran eko bombaž,
  • barvila na vodni osnovi,
  • certificirani pritiskači brez niklja,
  • nežni kontrastni okrasni šivi,
  • potiskani motiv medvedki.
Baby linija perila iz ORGANSKEGA BOMBAŽA. Skrbno izdelani za občutljivo kožo vaših malčkov. Vrhunsko pletivo EU porekla in ekoloških barv z GOTS certifikatom. Le najboljše za vaše malčke, narejeno v Sloveniji.

Ekološka oblačila niso le bolj zdrava in prijetna za kožo, temveč poleg tega tudi pomagajo ohranjati čistejši zrak, ki ga dihamo in vodo, ki jo pijemo. Z nakupom ekoloških izdelkov varujete sebe in naravo.

Clarova organic baby oblačila so narejena iz naravnega ekološko pridelanega bombaža. So topla, zračna, udobna, dobro vpijajo vlago, prijetno mehka in ne vsebujejo alergenov. So trajnejša in imajo močnejša vlakna. Še posebej naj tu izpostavimo pomembnost naravnega bio bombaža, saj so neposredno v stiku z nežno dojenčkovo kožo.

Pridelano brez uporabe pesticidov in herbicidov. Naravne barve na vodni osnovi.
Velikost 80
KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.