Britax Römer avtosedež i-Size 76-150 cm Advansafix i-Size blue marble 2000033495 - Baby Center spletna trgovina
0
Britax Römer avtosedež i-Size 76-150 cm Advansafix i-Size blue marble 2000033495
369,99 €
REDNA CENA
369,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovne dni

Šifra (SKU): 964353

Barve

Britax Römer avtosedež i-Size 76-150 cm Advansafix i-Size blue marble 2000033495Britax Römer avtosedež i-Size 76-150 cm Advansafix fossil grey 2000035138Britax Römer avtosedež i-Size 76-150 cm Advansafix atlantic green 2000035137Britax Römer avtosedež i-Size 76-150 cm Advansafix i-Size cosmos black 2000033491Britax Römer avtosedež i-Size 76-150 cm Advansafix i-Size storm grey 33492
  • Primeren od 15 mesecev do 12 let,
  • bočna zaščita SICT,
  • 5-točkovni varnostni sistem,
  • prilagodljiva višina naslona za glavo,
  • odstranljiva in pralna prevleka,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
ADVANSAFIX i-SIZE poskrbi, da je vaš otrok varen in udoben, od 15 mesecev do 12 let starosti.
Avtosedež je odobren po najnovejšem standardu i-Size in opremljen s 5-točkovnim varnostnim sistemom, ki omogoča uporabo do 21 kg. Preizkušeni tehnologiji XP-PAD in SecureGuard, nudita zaščito pri čelnem trku, medtem ko bočne zaščite varujejo vašega otroka pri bočnem trku.

Zahvaljujoč funkciji "Flip & Grow" lahko avtosedež enostavno pretvorite iz avtosedeža s 5-točkovnim varnostnim pasom v avtosedež s 3-točkovnim pasom - skladno z rastjo otroka.

Flip & Grow Ko vaš otrok doseže 15 kg (max. 21 kg), morate spremeniti avtosedež iz zapenjanja s 5-točkovnim varnostnim pasom v zapenjanje s 3-točkovnim pasom. Zahvaljujoč funkciji "Flip & Grow" je ta sprememba hitra in enostavna. Enostavno prilagodite naslonjalo za glavo, nato pa preklopite prilagoditveno ploščo "Flip & Grow" tako, da je SecureGuard nad sedežem.

Isofix sistem
V primeru trka Isofix sistem usmeri silo trka navzdol proti avtomobilskemu sedežu in potem s precej manjšo silo naprej, s čimer konkretno zmanjša tveganje za poškodbe otrokovega vratu in glave.

5-točkovni varnostni sistem
5-točkovni pas je eden izmed najbolj varnih načinov pripenjanja otroka v avtosedež, saj poskrbi, da je ves čas vožnje otrok trdno in varno pripet v zaščitno školjko avtosedeža.

Mehke neoprenske blazinice
Nove, mehke neoprenske blazinice na prsnem predelu se popolnoma prilegajo otrokovim prsim. Poskrbijo za udobje otrok med vožnjo ter zmanjšujejo možnost premikanja otroka pod pasovi. Lahko jih enostavno odstranimo in operemo.

"SecureGuard"
Nova tehnologija Secure Guard je še ena varnostna točka v avtomobilu, ki zagotavlja večjo varnost kot pri običajnih otroških avtosedežih. Optimalen položaj varnostnega pasu s pomočjo najnovejše tehnologije Secure Guard poskrbi, da ostane varnostni pas kljub različnim otroškim aktivnostim v vozilu nameščen preko otrokovih medeničnih kosti.

Zaščita pred stranskimi udarci – SICT
Nudi vrhunsko zaščito vašega otroka v primeru bočnega trka. Zmanjša udarne sile tako, da zmanjša razdaljo med avtomobilom in avtosedežem ter se deformira, da absorbira energijo, preden doseže vašega otroka. Če želite izkoristiti zaščito, preprosto nastavite SICT na strani avtomobilskega sedeža, ki je najbližje vratom.

Naslon za glavo v obliki črke V
Posebej oblikovan za nadzor gibanja otroške glave, vzglavnik v obliki črke V zagotavlja optimalno zaščito v primeru bočnega trka, hkrati pa zagotavlja vrhunsko udobje. Poleg tega je mogoče naslon za glavo in pas enostavno nastaviti, da ustrezata višini vašega otroka.

Hitro odstranljiva prevleka
Na cesti se lahko stvari nekako zapletejo in pijače se lahko polijejo. Zato ima Advansafix i-Size pralno prevleko za sedež, ki jo je mogoče enostavno sneti, ne da bi odstranili pas, tako da lahko hitro očistite in se odpravite na pot.

XP-PAD blazinica
Za zaščito občutljivega predela vratu vašega otroka v primeru čelnega trka je Britax Römer razvil penasto blazinico, ki blaži udarce. Preprečuje udarce brade vašega otroka na prsni koš in absorbira do 30 % * energije. Sunkovito gibanje glave naprej je zmanjšano in vrat je zaščiten. Hkrati zagotavlja dodatno oblazinjenje okoli robov varnostnega pasu.

Narejeno v Evropi
Z močno nemško in britansko dediščino, je Britax Römer predan proizvodnji svojih izdelkov v Evropi. V letu 2016 so sedež podjetja postavili v nemškem Leipheimu. To je omogočilo proizvodnjo 90% avtosedežev in sedežev za kolesa v Nemčiji ali Veliki Britaniji.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
ADAC test ocena 10/2020-2.6
Avtosedež primeren za starost do (v mesecih) 144
Avtosedež primeren za starost od (v mesecih) 15
Avtosedež primeren za težo od (kg) 9
Avtosedež primeren za višino do (cm) 150
Avtosedež primeren za višino od (cm) 76
Dodatna bočna zaščita Da
Garancija (v mesecih) 24
Globina avtosedeža (cm) 47
Hrbtni naslon nastavljiv v več položajev Da
Isofix Da
Nastavljiv po širini Ne
Odstranljiv pomanjševalec (pomanjševalna blazina) Ne
Po višini nastavljiv naslon za glavo Da
Podporna noga pri avtosedežu NE
Pralna prevleka Da
Snemljiva prevleka Da
Teža sedeža (kg) 11
Višina avtosedeža (cm) 83
Vrsta varnostnega pasu five-point belt
i-Size da
Širina sedeža (cm) 44
Število položajev hrbtnega naslona ali območje nagiba hrbtnega naslona 3
KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.