Dodatki za otroški voziček

Dodatki za otroški voziček

Za še bolj praktično uporabo otroškega vozička, mamino udobje ter udobje otroka, ki se vozi v njem, lahko pri večini otroških vozičkov dokupite različne dodatke. Gre za majhne, a nadvse funkcionalne in premišljeno izdelane pripomočke, ki sprehode z vozičkom naredijo še prijetnejše in udobnejše. Dodatki bodo poskrbeli za sproščena vozičkanja skozi vse leto, v različnih letnih časih in v vseh vremenskih razmerah.

Katere dodatke za otroški voziček potrebujem?

V naši ponudbi je na voljo pestra izbira univerzalnih dodatkov ali takih, ki so popolnoma prilagojeni izbranim modelom vozičkov. Zimske vreče, tople rokavičke za mamico, zračne podloge za sedežni del, senčniki, previjalne torbe in organizatorji, dežna pregrinjala, komarniki, dodatne sedežne enote in poličke (t.i. buggyboardi) za prevoz drugega otroka. V tej kategoriji najdete še nastavke za stekleničke, pa sprednja varovala, torbe, podloge za sedežni del in ostale dodatke.

Torba za pripomočke

Ko se odpravite na sprehod z vozičkom, je torba za pripomočke must-have dodatek. Vanjo shranite najnujnejše pripomočke za hranjenje in nego otroka. Torbe imajo običajno veliko predelkov znotraj in žepkov zunaj torbe, v katere lahko pregledno shranite vse potrebščine (stekleničke, lončke, posodice, plenice, kozmetiko, kašice, igrače, rezervna oblačila ...). Nepogrešljiv je gotovo žepek za vlažne stvari. Previjalne torbe vsebujejo tudi higienično previjalno podlogo, ki omogoča, da otroku hitro in enostavno zamenjate plenico kjerkoli in kadarkoli. Torbe so na voljo v različnih barvah in vzorcih, največkrat v takšnih, ki se ujemajo z barvami in vzorcem izbranega vozička.


Senčnik

Včasih, ko sonce močno pripeka, zaščitna strehica vozička ne bo dovolj. Senčniki poskrbijo za popolno zaščito pred soncem, saj onemogočajo dostop direktnega sonca do otrokove občutljive kože, zadržujejo UV žarke in preprečujejo, da bi sonce otroku bleščalo v oči. Na voljo so v različnih izvedbah – klasični dežnički, tende, tende z okencem, … Senčniki, ki se lahko kombinirajo z izbranimi vozički, so običajno na voljo v enaki barvi in vzorcu kot je otroški voziček.



Dežno pregrinjalo

Na sprehod v slabem vremenu? Zakaj pa ne! S pomočjo dežne prevleke se lahko brez skrbi odpravite na sprehod z vozičkom tudi v primeru megle, dežja ali snega. Dežno pregrinjalo v celoti zaobjame košaro ali sedišče vozička ter tako otroka ščiti pred vremenskimi vplivi (dežjem, vetrom, snegom), ga ohranja suhega, tudi ko vas na sprehodu ujame kakšna kapljica dežja. Za kakovostno zaščito priporočamo uporabo vozičku prilagojenega dežnega pregrinjala.


Mreža proti mrčesu

Pregrinjalo proti mrčesu ali komarnik otroka predvsem v toplih poletnih dneh varuje pred neprijetnimi insekti, kot so komarji, čebele, ose in muhe.


Zimska vreča

Vreča je namenjena uporabi v hladnejših dneh, ko je na sprehodu otroka potrebno dodatno toplotno zaščititi. Enostavno se namesti v voziček ter nudi dodatno toploto. Običajno so vreče v predelu obuval dodatno ojačane in zaščitene z nepremočljivo podlogo.



Polička za prevoz drugega otroka

Kaj storiti, ko je starejši bratec utrujen in bi se rad peljal, v vozičku pa ni prostora? Enostavno namestite poličko, nastavek na ogrodje vozička, ga spustite na tla in tudi starejši otrok bo užival v sprehodu. Kljub temu, da je nekatere univerzalne nastavke za prevažanje drugega otroka mogoče namestiti na skoraj vse vozičke, se pred nakupom nastavka pri prodajnem osebju pozanimajte, ali boste nastavek lahko namestili na vaš voziček.


Nastavek za stekleničko

Nastavek za stekleničko hitro in enostavno pritrdite na ogrodje vozička, s čimer poskrbite, da je osvežitev za vašega malčka ali za vas vedno pri roki. 


Podloga za voziček

Mehka in udobna podloga bo poskrbela za še udobnejšo vožnjo. Običajno je narejena iz lahkega, zračnega materiala (npr. mesh), ki preprečuje prekomerno potenje in zagotavlja optimalno kroženje zraka. Prav tako ščiti vaš voziček pred umazanijo. Je enostavna za namestitev in strojno pralna. 


Adapterji

Nastavki, ki omogočijo enostavno namestitev košare za novorojenčka, lupinice ali športnega dela na ogrodje vozička. Na voljo v kompletu z vozičkom ali na prodaj ločeno.


Preverite našo ponudbo dodatkov za vozičke

Dodatki za posamezne modele otroških vozičkov ali taki univerzalni - pri nas so na voljo oboji, zato vabljeni v naše fizične trgovine ali pa ponudbo dodatkov za vozičke preverite kar v naši spletni trgovini.

Za še več nasvetov pa vas vabimo k branju naslednjega zapisa - Kako izbrati otroški voziček.

Dobrodošli v družini.
Vaš Baby Center