Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Avent Tolažilna duda Ultra Air SCF349/11 - 18m+ - 2 kosa

  • Ortodontska tolažilna duda Avent Ultra Air,
  • brez BPA,
  • posebno čvrst silikonski cucelj,
  • z motivom,
  • za 18m+,
  • 2 kosa.
Ortodontska tolažilna duda Avent Ultra Air omogoča dihanje občutljivi otroški koži. Potolažite svojega otroka s tolažilno dudo, ki omogoča dihanje kože in spodbuja zdrav razvoj ustne votline.

Duda Ultra Air ima posebno velike odprtine za zrak, da lahko občutljiva otroška koža ostane mehka in suha. Ima posebno črvst cucelj za razvijajoče se zobe in dlesni. Zaobljeni robovi poskrbijo za kar največjo udobnost.

Nesimetrični cucelj sledi naravni obliki otrokovih ust, zob in dlesni. Enostavno steriliziranje in hranjenje v praktični posodici.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.