Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

4M Sončni sistem in planetarij

  • Ustvarite 30 cm sončni sistem,
  • osvetlite s svetlečimi barvami,
  • glejte kako se sveti v temi,
  • navodila priložena in tudi dodatni plakat solarnega sistema,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Ustvarite svoj lastni sončni sistem, v obsegu 30 cm. Sistem lahko osvetlite in pobarvate z bleščečimi efekti in glejte kako se sveti v temi. Navodila priložena kompletu, prav tako tudi dodatni plakat solarnega sistema.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.