Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

4M Kuhinjska znanost

Redna cena
13,99
  • Set za izvedbo poučnih eksperimentov,
  • navodila za 6 poskusov, ki jih izvedeš s pomočjo kuhinjskih pripomočkov,
  • primerno za starost od 8 let dalje.
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 8 let.
Postani znanstvenik in pri tem uporabi pripomočke iz domače kuhinje. Komplet vsebuje navodila za izvedbo 6 poskusov s kuhinjskimi pripomočki. Ustvari delujoč vulkan, s pomočjo limone proizvedi elektriko, izstreli raketo s pomočjo kisa in še in še.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.