Zapf Baby Born Dojenček Čarobne oči- fantek, 43 cm 827963 - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Zapf Baby Born Dojenček Čarobne oči- fantek, 43 cm 827963
44,99 € 64,99 €
Redna cena 64,99 €
-20,00 €

AKCIJSKA CENA

44,99 €

Velja od 14.11.2022 do 10.01.2023

Zaloga: Na zalogi

Dostava 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 1025479

  • Dojenček Baby Born,
  • velikost 43 cm,
  • zna piti iz stekleničke,
  • lula in kaka v pleničko ali na kahlico,
  • priloženi različni dodatki.

Dojenček Baby Born se je ''rodil'' leta 1991. Že takrat je imel mnogo funkcij in bil zelo podoben pravemu dojenčku. Ob 30-ti obletnici obstoja, je podjetje oblikovalo posebno ''Happy Birthday'' kolekcijo, del katere je tudi dojenček Magic.

Izjemno mehko telo omogoča lahkotno in udobno igro, zato bodo tudi najmlajši lahko uživali v igri in enostavnem rokovanju ter številnih možnostih igre, ki jo dojenček nudi.

Otrok se bo lahko poistovetil s svojo mamico in očkom ter skozi igro vlog spoznal kako poskrbeti za dojenčka.

Dojenček Baby Born Magic  zna piti iz stekleničke, lula (in kaka) v pleničko ali na kahlico, kar se kontrolira z gumbom na popku. Vesel bo hranjenja z žličko in večernega kopanja v banji. Po kopanju bo zadovoljen zaspal. Včasih pa dojenček tudi zajoka in takrat bo zelo vesel dudice.

Priloženi so številni dodatki: dudica, kahlica, plenička, žlička in krožnik, steklenička, hrana-kaša, rojstni list in zapestnice.

Lastnosti:

  • velikost: 43 cm,
  • za delovanje ne potrebuje baterij,
  • priloženi številni dodatki.

 

 

Primerno za otroke starejše od treh let. 

ALI STE VEDELI?

Otroci radi počnejo vse, kar počnejo odrasli. 

 

Igra je temeljna otrokova dejavnost in predstavlja ključni vidik otrokovega razvoja. V igri otrok širi domišljijo in uri spretnosti, ki jih bo potreboval, ko odraste. Pomembna vrsta igre je simbolna igra, s katero se otrok uči predvsem čustvene regulacije in vživljanja v čustvena stanja, prav tako pa spodbuja socialni, čustveni, govorni in kognitivni razvoj. 


Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.