Stokke Stokke visoki stol za hranjenje - leseni Tripp Trapp black - Baby Center spletna trgovina | Dobrodošli v družini.

Stokke visoki stol za hranjenje - leseni Tripp Trapp black

Redna cena
259,00 €
Ali od 12,66 € / mesec Izračun obrokov

Barve

Stokke Stokke visoki stol za hranjenje - leseni Tripp Trapp white 100107 Stokke Stokke visoki stol za hranjenje - leseni Tripp Trapp black Stokke Stokke visoki stol za hranjenje Tripp Trapp whitewash 100105 Stokke Stokke visoki stol za hranjenje Tripp Trapp natur 100101 Stokke Stokke visoki stol za hranjenje Tripp Trapp walnut brown 100106 Stokke Stokke stol za hranjenje Tripp Trapp terracotta Stokke Stokke stol za hranjenje Tripp Trapp fjord blue Stokke Stokke visoki stol za hranjenje Tripp Trapp storm grey 100125 Stokke Stokke visoki stol za hranjenje Tripp Trapp hazy grey Stokke Stokke visoki stol za hranjenje Tripp Trapp warm red 100136 Stokke Stokke visoki stol za hranjenje Tripp Trapp serene pink 100134 Stokke Stokke stol za hranjenje Tripp Trapp glacier green Stokke Stokke stol za hranjenje Tripp Trapp sunflower yellow
259,00 €

100% varen nakup

Dobavljivo Dostava 2 do 4 delovne dni
*KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA V ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida, Stokke, Scoot&Ride, Baby Zen, vse knjige ter vsa začetna mleka.