Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Siku Gasilski unimog s čolnom

  • Gasilski unimog s čolnom,
  • realističen modelček vozila,
  • kovinsko-plastični elementi,
  • dovršena oblika.
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
SIKU gasilski Unimog s čolnom. Kamor koli običajno gasilsko vozilo ne more priti, bodo mali junaki prišli z gasilskim čolnom SIKU. Na vozičku bomo prevažali posebno ladjo z lestvijo, zahvaljujoč gumijastim kolesom pa lahko enostavno in varno prispemo skoraj do katerega koli kraja. Model je izdelan iz visokokakovostnih kovinskih in plastičnih delov, zahvaljujoč natančni izdelavi pa odraža prava vozila. To bo raznoliko zabavalo in obogatilo številne zbirke.

Tehnične podrobnosti:
Primerno za otroke: od 3. leta dalje.

Dimenzije: 167 × 29 x 42 mm.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.