Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Schleich Žrebe Tennessee Walker

  • Figura žrebička Tennessee Walker,
  • figura je natančna kopija pravega žrebička,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura žrebiček Tennessee Walker v velikosti D: 8,4 x V 7,9 x G 3 cm. Figurca je natančna kopija žrbička in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o žrebičku Tennessee Walker:

Večina konj te pasme je "bosih" saj ne nimajo podkev.

Tennessee Walker konji so znani po svojih potezah, ki so zelo prijetne za miren sprehod. Tudi žrebeti nagonsko poznajo te poteze in jih radi pokažejo, ko se hvalijo naokoli in se igrajo. Vsi Tennessee konji izvirajo iz črnega žrebeta z imenom Black Allen. Black Allen ni maral potovati, vendar je imel veliko raje hitre krepke poteze.

Zanimivost:Tennessee sprehajalci slovijo po izjemno mehkih in gladkih potezah.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.