Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Schleich Sibirski Tiger

  • Figura Tigra,
  • figura je natančna kopija,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do treh let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura tigra v velikosti D: 13 x 6 x G 3 cm. Figurca je natančna kopija in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o tigru:

Sibirski tiger je največja velika mačka na svetu in lahko od nosu do vrha repa zraste do tri metre.

Trakovi tigra so tako raznoliki in edinstveni kot prstni odtisi. Tudi koža pod njimi je črtasta. Na prvi pogled se presenetljiv vzorec komaj zdi koristen. Konec koncev tiger ne želi, da ga njegov plen takoj odkrije. Ko tiger lovi v somraku, se kljub temu odlično kamuflira s črtami. Videti so kot visoka trava, ki se premika v vetru ali kot bežna senca. Za razliko od mnogih drugih "mačk" tiger dobro plava.

Zanimivost Mladiči se rodijo z modrimi očmi.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.