Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Schleich Konj Pinto Žrebec

Redna cena
8,29
  • Figura Pinto konj,
  • figura je natančna kopija pravega Pinto konja,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura Pinto konj v velikosti D: 16 x V 10,5 x G 4 cm. Figurca je natančna kopija Pinto Konja in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o Pinto konju:

Pintosi so znani predvsem kot "Indijanci" in zahodni konji.Pintosi imajo edinstvene, čudovite risbe, ki konjem dajejo osebnost. Kljub temu Pintosi ne tvorijo ločene pasme. Tobiano in Overo sta dve najpogostejši barvi za Pinto konje.

Tobiano - ima belo telo z veliko barvami po celem telesu. Noge in hrbet so večinoma bele.
Overo - imajo barvno telo z belimi lisami. Njihova glava je pogosto popolnoma bela.

Zanimivost:"Pinto" je špansko, kar pomeni "naslikano".

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.