Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Error: ENOENT: no such file or directory, open '/var/www/app/sitexo/sitexo-server/views/widgets/babycenter/templates/widgets/productTitle.jade'
Error: ENOENT: no such file or directory, open '/var/www/app/sitexo/sitexo-server/views/widgets/babycenter/templates/widgets/productDescription.jade'
Figura Konja Clydesdale Gelding v velikosti D: 12,4 x V 12,3 x G 6,2 cm. Figurca je natančna kopija konja in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o konju Clydesdale Gelding:

Clydesdales so veliki, hladnokrvni konji z dolgimi, mogočnimi nogami in dolgimi, gostimi lasmi na svojih kopitih. So inteligentni, pogumni in - kljub svoji velikosti - izjemno nežni.

Številne Clydesdale je mogoče zlahka prepoznati po njihovih belih nogah. Ti konji imajo pogosto rjavo dlako, lahko pa so tudi črni. Clydesdales se pogosto uporabljajo kot vlečni konji. Na primer, lahko vlečejo krošnje dreves po terenih, kjer traktorji do terena ne morajo dostopati. So enostavni za usposabljanje in navdušujejo. So pa tudi odlični konji za jahanje. Ker pa so konji tako veliki, za njihovo jahanje potrebujete posebna, izjemno velika sedla.

Zanimivost:Clydesdales so poimenovani po reki Clyde, ki teče skozi jugozahodno Škotsko.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.