Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Ravensburger RAVENSBURGER Družabna igra Zgradi in podri

Redna cena
19,99
  • Družabna igra Zgradi in podri,
  • potrebna je hitrost in spretnost,
  • po načrtu zgradi konstrukcijo,
  • igrajo lahko do 4 igralci,
  • primerno za starost 6 let +,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
V igri Make'N'Break je potrebna hitrost in spretnost. Igralec z metom kocke določi čas, ki ga ima na voljo, da po načrtu zgradi konstrukcijo iz raznobarvnih blokov. 10 različnih gradnikov moraš sestaviti v različne zgradbe. Karta ti pove kako.
Načrti so prikazani na karticah, ki jih igralci naključno vlečejo iz kupa. Je je igralec dovolj hiter, lahko v času, ki ga ima na voljo zgradi več konstrukcij in si s tem zagotovi dodatne točke. Družabna igra je primerna za starost 6 let +.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.