Pinio otroška postelja Snap 120 x 60 cm white - Baby Center spletna trgovina
0
Pinio otroška postelja Snap 120 x 60 cm white
* NAJNIŽJA CENA V ZADNJIH 30 DNEH 154,99 €

VREDNOST S POPUSTOM

154,99 €

Velja do odprodaje zalog

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 1004346

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

  • Garancija za brezhibno delovanje:1 leto.

Snap je zbirka modernega pohištva, namenjena tako dekletom kot fantom vseh starosti.
Zaradi svoje trpežnosti in univerzalnega dizajna vam bo pohištvo služilo še vrsto let. To je prva kolekcija pohištva Pinio iz pohištvenega lesa, furniranega z laserskimi robovi brez spojev. Ta tehnologija zagotavlja izjemno kakovost in vodoodpornost povezave. Tesarsko lepilo ostane nevidno, kar omogoča estetiko, ki je za tradicionalni sistem nedosegljiva. Pohištvene fronte so narejene iz barvane plošče MDF, dopolnilni ročaji in noge pa iz naravnega bukovega lesa.

Otroška posteljica velikosti 120 x 60 cm ima na tri višine nastavljivo posteljno dno in tri odstranljive prečke (na vzmet) na ograjici.
Je iz barvanih plošč MDF, iz melamina z laserskimi robovi (glava in noga ter spodnji del), ter iz masivnega bukovega lesa (noge in vrh postelje) .

Lastnosti:
na voljo v beli ali sivi barvni kombinaciji,
certificirano, izpolnjuje poljske in evropske standarde glede zahtev glede varnosti, trdnosti in trajnosti,
dimenzija (ŠxDxV): 66 x 125 x 87 cm,
vzmetnica, predal in dodatki niso vključeni v ceno.

---

Pinio je blagovna znamka edinstvenega otroškega pohištva, ki spodbuja otrokovo domišljijo.
Pohištvo se s pomočjo otrokove domišljije spremeni: postelja v trdnjavo, zaboj za igrače v piratsko ladjo in omara v hiško za palčke. Pinio pohištvo je očarljiva dogodivščina za vse – ne le za otroka. Združujejo stilistiko z moderno izvedbo. Pohištvo je izdelano iz poljskega lesa. Odlikujejo ga edinstvena očarljivost, naravnost, prijaznost do okolja in varnost. Zaradi bogate ponudbe oblik, barv in kombinacij je vsaka otroška soba edinstvena.

Blagovna znamka Pinio je v lasti družbe »Drewnostyl«, ki proizvaja izdelke iz borovega lesa za evropski trg že dobrih 20 let. Konec devetdesetih let so pričeli s proizvodnjo otroškega pohištva. Že od vsega začetka je podjetje dejavno na socialnem in dobrodelnem področju, še posebej pri projektih lokalnih skupnosti. Podjetje je prejelo številne prestižne nagrade in častne omembe, ki potrjujejo visoko kakovost ponujenih izdelkov.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.