Peg Perego štirikolesnik Gaucho XP - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Peg Perego štirikolesnik Gaucho XP
759,99 €
REDNA CENA
759,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 965641

  • Gaucho XP zagotavlja ogromno zabave vsakemu otroku, tudi v dvoje.
  • Kot blisk se vozi po travnikih, cestah in gorskih poteh.
  • Vse to zagotavljajo močni amortizerji na zadnji osi in tristopenjski menjalnik.
  • Primerno za otroke od: 6+ let
Gaucho XP zagotavlja ogromno zabave vsakemu otroku, tudi v dvoje. Kot blisk se vozi po travnikih, cestah in gorskih poteh z naklonom do 17% ter celo po mokri podlagi.
Vse to zagotavljajo močni amortizerji na zadnji osi in tristopenjski menjalnik. Okretno in za vožnjo enostavno oblikovan Gaucho XP je izdelan v skladu s filozofijo Peg Perega. Ta stremi k uporabi visoko kvalitetnih materialov, kar zagotavlja največjo varnost in dolgo življenjsko dobo izdelka. Neprekosljivo uporaben - Sedeža sta prilagodljiva neodvisno eden od drugega, kar zagotavlja optimalno prilagajanje razdalje otroka do volana in pedala ne glede na njegovo velikost. Široke in oprijemljive gume zagotavljajo odličen oprijem na vseh cestah in izven njih. Krmiljenje je narejeno po vzoru pravih avtomobilov in zato omogoča natančno in enostavno upravljanje.
Poleg dveh prestav za vožnjo naprej ima menjalnik tudi vzvratno prestavo in s tem nudi mladim voznikom zgodnje učenje upravljanja z vozilom v vse smeri. S hupo, MP3 radiom in delujočimi lučmi nam Gaucho XP ne pušča nikakršnih dodatnih želja. Izjemna varnost - S pomočjo varnostnih pasov so vsi udeleženci v vsakem trenutku varni. Vgrajen prikaz statusa baterije pa nam omogoča pravočasno polnjenje. Vozilo ima zapečateno šasijo, kar ščiti voznika pred električnimi žicami in poskrbi za zaščito vozila pred vodo, blatom in peskom. Akumulator je nameščen v vozilu pod pokrovom motornega prostora in je zaščiten z zaklepom za otroke.

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo. Zakaj ga izbrati-Omogoča veliko zabave ne glede na zahtevnost terena, Serijska dodatna oprema-Hupa, FM radio z MP3 vhodom, varnostni pasovi, delujoče luči, oponačanje zvoka motorja, indikator stanja baterije, Najvišja dosežena hitrost-7,5 km/h,Prestave-2 (1. - do 3,6 km/h, 2. - do 7,5 km/h) + R ,Primeren za otroke-6+,

Velikost (š/d/v)-90 x 127 x 96 cm, Baterija-24 V - 8 Ah,
Največja dovoljena obremenitev vozila-60 kg, Čas vožnje pri polni obremenitvi-do 60 min.

Primerno za otroke od: 6+ let

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015