Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Mladinska knjiga Pišem števila - zvezek za opismenjevanje

Redna cena
2,40
Vrednost s popustom
2,04
Velja 14.08.2020 - 16.08.2020
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Spletna akcija
  • Zvezek za opismenjevanje,
  • 40 strani,
  • učenje pisanja števil od 0 do 9.
Otroci se bodo s pomočjo zvezka Pišem števila naučili pravilno in estetsko zapisovati števila od 0 do 9.

Posebnost zvezka je v njegovi mreži, saj otroka postopoma vodi v zapisovanje števil od večjega proti manjšem, vse do normalne velikosti za zapisovanje v zvezke.
S pomočjo zvezka Pišem števila bodo učenci odlično razvili tudi grafomotoriko in finomotoriko, pisava pa bo lepša in bolj berljiva.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.