Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Maisto Vozilo Overlander R/C

Redna cena
54,99
  • Vozilo Overlander R/C,
  • terensko vozilo na daljinsko upravljanje,
  • dolžina približno 40 cm,
  • debele pnevmatike, pogon na vsa kolesa in vzmetenje,
  • hitrost do 7,9 km/h,
  • za 8+ let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Terensko vozilo na daljinsko upravljanje, dolžine približno 40 cm, z debelimi pnevmatikami, pogonom na vsa kolesa in vzmetenjem.

Daljinec ima litijevo baterijo, ki jo je mogoče polniti. Doseže lahko hitrost do 7,9 km/h. Vključno z akumulatorjem s funkcijo polnjenja USB (čas polnjenja približno 90 minut) za vozilo in 2 baterijama AA za daljinski upravljalnik. Domet približno 35 m. Frekvenčni radijski daljinski upravljalnik 2,4 GHz (hkrati lahko upravlja do štiri vozila).

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.