Lol New Theme Krogla presenečenja - ljubljenčki - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Lol New Theme Krogla presenečenja - ljubljenčki
19,99 € 22,99 €
Redna cena 22,99 €
-3,00 €

AKCIJSKA CENA

19,99 €

Velja od 10.11.2021 do 11.01.2022

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 964371

  • Lol New Theme Krogla presenečenja - ljubljenčki,
  • priložen ljubljenček z odštekano frizuro,
  • v obliki radia,
  • vključuje kaseto,
  • sestavi celo besedilo pesmi,
  • za 5+ let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Predstavljamo popolnoma nova L.O.L. presenečenja!

Nova tema in nova izkušnja odvijanja - to prikupno pakiranje ima obliko radia in vključuje kaseto, ki te popelje do novega L.O.L. Remix ljubljenčka in presenečenja!

Poišči številko nalepke in jo poveži s številko na listu z besedilom pesmi, da dopolniš besedilo L.O.L. Surprise Remix uspešnice, da sestaviš celo besedilo pesmi. Odkrij 12 popolnoma novih L.O.L. ljubljenčkov, ki so navdihnjeni s svojimi najljubšimi glasbenimi zvrstmi. Vsak ljubljenček ima odštekano frizuro in je že pripravljen na svoj veliki koncert. Zberi 2 pakiranja L.O.L. Surprise! Hair Flip lutk in 1 L.O.L. Surprise! Remix ljubljenčka ter jih združi, da sestaviš super L.O.L. boombox radio! Zberi celo L.O.L. Surprise! Remix linijo in sestavi celotno L.O.L. Remix pesem - mešaj in kombiniraj delčke besedila, da sestaviš svoj lasten remix!

Starost: 5+ let.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.