Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Intex Nožna tlačilka

Redna cena
9,29
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Izdelek ni na voljo v nobeni izmed poslovalnic
  • Nožna tlačilka,
  • napihovanje različnih pripomočkov,
  • v kompletu prejmete gibljivo cev in 3 različne nastavke za ventile različnih velikosti
  • izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Za hitro in enostavno postavitev bazena, postelje, blazine ali čolna si priskrbite nožno tlačilko Bellows. Robustna 28 cm velika črpalka ima dvosmerno delovanje in je primerna tako za napihovanje kot črpanje. V kompletu prejmete gibljivo cev in 3 različne nastavke za ventile različnih velikosti. Dimenzije paketa: 26,4 x 18,1 x 1 cm. Izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za otroke mlajše od 3. let.

OPOZORILO: Izdelek uporabljajte samo pod nadzorom odrasle osebe. Ne držite izdelka v bližini ognja. Shranite naslov proizvajalca in navodila za kasnejšo uporabo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.