Hipp Specializirano mleko 1 combiotic 1 - 300g - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Hipp Specializirano mleko 1 combiotic 1 - 300g
7,49 €
REDNA CENA
7,49 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovnih dni

Šifra (SKU): 1078384

 • NOVA RECEPTURA z Metafolin®om,
 • 300g,
 • vsebuje naravno mlečno kislinsko kulturo,
 • vsebuje pomembne prehranske vlaknine (GOS),
 • omega-3 maščobnih kisle - DHA,
 • vsebuje le laktozo.
HiPP 1 ORGANIC COMBIOTIC® - začetno mleko primerno od rojstva dalje

Lastnosti:
 • NOVA RECEPTURA z Metafolin®om
 • Pakiranje 300g.
 • Vsebuje naravno mlečno kislinsko kulturo, originalno izolirano iz materinega mleka.
 • Vsebuje pomembne prehranske vlaknine (GOS - galaktooligosaharide - pridobljeni iz laktoze).
 • DHA: kot zahteva zakonodaja za vse začetne mlečne formule. DHA spada v skupino omega-3 maščobnih kislin.
 • Vsebuje le laktozo: tako kot materino mleko. To mlečno formulo lahko ponudimo dojenčku tako pogosto in toliko, kot dojenček želi.
Metafolin®: vir folata, za katerega navdih je narava.
Metafolin® je registrirana blagovna znamka podjetja Merck KGaA, Darmstad, Nemčija.

Sestava: posneto mleko*, sirotkin pripravek*, rastlinska olja* (palmovo, repično*, sončnično*), laktoza*, prehranske vlaknine (galakto-oligosaharidi iz laktoze*), ribje olje1, kalcijev klorid, olje Mortierella alpina, holin, natrijev citrat, L-fanila- lanin, kalcijeve soli ortofosforne kisline, natrijev selenit, cinkov sulfat, kalcijev karbonat, magnezijev sulfat, L-triptofan, L-histidin, železov sulfat, kalijev jodat, stabilizator: mlečna kislina, vitamin C, naravna kultura mlečnokislinskih bakterij (Limosilactobacillus fermentum hereditum®2), vitamin E, niacin, pantoten- ska kislina, manganov sulfat, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B1, vitamin B6, Metafolin®3 (kalcijev-L-metilfolat), vitamin K, vitamin D, D-biotin, vitamin B12.. *iz ekološke pridelave

1 vsebuje DHA: kot zahteva zakonodaja za vse začetne mlečne formule
2 Limosilactobacillus fermentum CECT5716
3 Metafolin® je registrirana blagovna znamka podjetja Merck KGaA, Darmstad, Nemčija.

ekološko palmovo olje iz trajnostnega kmetijstva, cirtificirano pri neodvisnem kontrolnem organu / brez GSO (v skladu z Uredbo o ekološki pridelavi)

Pomembne informacije

...o prehrani vašega dojenčka
Materino mleko je najboljša hrana za vašega dojenčka. Preden se odločite za dopolnilno prehrano, se posvetujte z vašim pediatrom. Začetno mleko za dojenčke je proizvod primeren za posebne prehranske namene, za dojenčke od rojstva, kadar so ti le delno dojeni ali kadar jih matere ne dojijo.

...o zdravju zob vašega otroka
Tako kot materino mleko, tudi vsa začetna mleka za dojenčke vsebujejo ogljikove hidrate. Le-ti sestavljajo pomemben del otrokove prehrane. Pogost ali stalen kontakt otrokovih zob s tekočinami, ki vsebujejo ogljikove hidrate, lahko povzroči okvaro zob in nastanek kariesa. Priporočamo, da pri hranjen- ju otroka sami držite stekleničko in da ga čim prej navadite, da pije iz lončka.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.