Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Fredov obroč Fredov obroč - rumen

Redna cena
23,79
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Napihljiv,
  • optimalna trebušna lega,
  • od 4 do 8 let.
Fredov plavalni obroč je poseben plavalni obroč, ki je v zadnjem delu odprt, v notranjosti obroča pa je trebušni del, na katerem otrok leži. Pripet je z varnostnim pasom, tako da nikakor ne more zdrkniti iz obroča. Otrok je v optimalnitrebušni legi. Fredov obroč je v celoti napihljiv. Rumeni obroč je najmanjši obroč z najmanjšim vzgonom in stabilnostjo ter najmanjšo prostornino, zato omogoča največjo svobodo gibanja. Na ta način otrok plava z lastno močjo in tehniko. Ko otrok že preplava daljšo razdaljo in spreminja smer z rumenim obročem, postopno zmanjšujemo volumen zraka v zunanjem in notranjem delu obroča. S tem otrok prevzame vzgon in plava pri popolnem odvzemu zraka samo s stranskimi deli obroča, ki še vsebujejo zrak. Ti stranski deli nimajo nosilne, ampak psihološko funkcijo. V tej stopnji popuščanja zraka smo posebno pozorni na mirno, enakomerno plavanje. Uporablja se med 4. in 8. letom starosti.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.