Zakaj kupiti voziček v Baby Centru?

Zakaj kupiti voziček v Baby Centru?

Za vas smo pripravili nekaj konkretnih razlogov, zakaj je nakup otroškega vozička v Baby Centru prava odločitev!


STROKOVNO SVETOVANJE V TRGOVINAH

Vaš otrok je vaš največji zaklad. Zato potrebujete voziček, v katerem bo vaš otrok varno in udobno nameščen, obenem pa bo voziček ustrezal tudi vašemu življenjskemu slogu in finančnim zmožnostim. Preden izberete model vozička, ki vas je navdušil s svojim dizajnom ali ste ga opazili v reklami, razmislite, kakšne so vaše resnične potrebe in želje in se posvetujte z našim strokovnim osebjem. Priporočamo vam, da preizkusite več različnih modelov vozičkov in dobro premislite pred končno odločitvijo o nakupu tako pomembnega izdelka. Naši svetovalci vam bodo pri tem z veseljem pomagali. Več kot 30 let izkušenj, strokovno izobraženi prodajalci in dokazano zaupanje naših zadovoljnih kupcev, Baby Center postavljajo na prvo mesto za izbiro otroškega vozička.

NAJVEČJA PONUDBA ZNAMK, MODELOV IN BARV VOZIČKOV NA ENEM MESTU

Vaš otrok si zasluži najboljši otroški voziček. V Baby Centru poleg varnosti in udobnosti vozička velik pomen dajemo tudi blagovnim znamkam, ki so v svetovnem merilu vodilne pri kreiranju novih standardov in trendov, ter katera s svojim dizajnom in praktičnostjo privlačijo pozornost modernih staršev. Ne glede na to, ali boste izbrali italijanski dizajn, nizozemsko ekološko osveščenost ali nemško inovativnost, praktičnost in dizajnersko drznost – Baby Center je vaša prva in zadnja postaja za izbiro otroškega vozička.

VEČINA VOZIČKOV JE DOSTOPNIH TAKOJ

V naših največjih trgovinah je na voljo širok izbor modelov in barv vozičkov, ki so dostopni takoj. Brez čakanja. Če imate posebne želje, ali če izbrani voziček trenutno ni na zalogi, pa se bomo potrudili, da bo voziček prispel v čim krajšem možnem času. 

POSLUŠAMO POSEBNE ŽELJE KUPCEV

Če imate posebno željo glede kombinacij barv ali materialov vozička, ali pa želite voziček, ki so ga oblikovali svetovni znani oblikovalci – Baby Center omogoča uresničitev tudi takšnih želja. Posebne kolekcije in dodatki v različnih barvah bodo vaš voziček naredili edinstven in prepoznaven.

CENA JE POMEMBNA

V Baby Centru se trudimo, da smo vsem našim kupcem kar čim bolj dostopni. Zato svojo ponudbo vozičkov vsakodnevno bogatimo z novimi modeli. Želimo si zadovoljiti potrebe vseh naših kupcev, ki imajo različne finančne zmožnosti, potrebe in želje. Kot član našega kluba lahko vsakodnevno koristite različne ugodnosti, popuste, klubske cene in bonuse ob nakupu vozička in ostalih izdelkov v skladu z oglaševano akcijo. Vključite se v naš klub zvestobe in se prijavite na prejemanje e-novičk, da boste sproti obveščeni o vseh trenutnih akcijah. 

ŠIROKA PONUDBA DODATKOV

Pri nakupu otroškega vozička je pomemben tudi izbor prvega avtosedeža. V Baby Centru se zavedamo, da je varnost otroka na prvem mestu že od prvega potovanja. Zato ponujamo možnost, da sami izberete avtosedež, ki ga je možno namestiti na vaš voziček. Pri tem upoštevamo, da je varnost otroka najpomembnejša, zato vas bomo z veseljem informirali tudi o najnovejših testiranjih, trendih in zakonskih določilih. Seveda pa vam bomo pokazali tudi, kako ustrezno namestiti avtosedež v vaš avtomobil. Poleg avtosedeža je pomembno izbrati tudi razne dodatke – senčnik, torbo za potrebščine, podlogo, zimsko vrečo, dežno pregrinjalo, …, da bo vožnja z vozičkom otroku še bolj zanimiva, pa tudi simpatično igračo, ki se namesti na voziček

MOŽNOST NAKUPA VOZIČKA TUDI V SPLETNI TRGOVINI

Čeprav se naše trgovine nahajajo v največjih mestih in so enostavno dostopne, pa so naši izdelki na voljo tudi v spletni trgovini. Pred nakupom vozička preberite podroben opis vozička, video s predstavitvijo vozička in trenutno ceno vozička. V spletni trgovini lahko preverite tudi, v katerih naših trgovinah je izdelek trenutno na zalogi. Za dodatna vprašanja nam lahko pišete na spletna.trgovina@babycenter.si.

ZAJAMČENA KAKOVOST

Velik del naše ponudbe otroških vozičkov ima tudi do 3-letno garancijo na brezhibno delovanje vozička, tj. na kakovost vozička. Garancijo na vaš otroški voziček preverite v naših trgovinah ali v spletni trgovini. 

POOBLAŠČENI SERVIS

Zavedamo se, da kljub previdni in vestni uporabi vozička lahko pride do različnih okvar ali obrabljenosti izdelka. Zato vam v Baby Centru nudimo tudi storitev servisa – za vse glavne blagovne znamke, kupljene pri nas (Joolz, Maxi-Cosi, FreeON, …), izvajamo pa tudi popravila ostale opreme za dojenčke izbranih blagovnih znamk. Prav tako lahko pri nas kupite tudi različne rezervne dele:  prevleke, zračnice, ročaje za vozičke in stiroporne obloge za avtosedeže. Za vsa vprašanja nam lahko pišete na servis@babycenter.si. Z veseljem vam bomo pomagali.

NADOMESTNI VOZIČEK

Za čas servisiranja vašega vozička, ko le-ta ni na voljo za uporabo, se bomo potrudili, da vam omogočimo uporabo nadomestnega vozička. Za dogovor o nadomestnem vozičku se prosimo obrnite na eno od naših trgovin.

POTREBUJETE NASVET IN POMOČ GLEDE MONTAŽE IN VZDRŽEVANJA VOZIČKA?

Ni problema, tudi pri tem vam lahko pomagamo. Ob nakupu vozička vam lahko na željo pomagamo pri zlaganju vozička. Če boste imeli naknadno še kakršnokoli vprašanje, pokličite v katerokoli našo trgovino ali pa na našo brezplačno telefonsko številko 080 28 81. Lahko se z vozičkom oglasite tudi v eni od fizičnih trgovin in naši prodajalci vam bodo z veseljem pomagali pri vseh vprašanjih. Če želite, da vaš voziček pregledajo ali ga sestavijo, vam priporočamo, da se za to vnaprej dogovorite po telefonu in tako določite najbolj ustrezen termin.

MOŽNOST DOSTAVE VOZIČKA NA DOMAČI NASLOV

V kolikor nimate možnosti sami odpeljati vozička, vam bodo naši prodajalci z veseljem pomagali in vam organizirali dostavo vozička na vaš domači naslov že naslednji dan. Dostava izdelkov, naročenih v spletni trgovini v vrednosti vsaj 40 eur, pa je brezplačna.

RAZLIČNI NAČINI PLAČILA, TUDI OBROČNO

Zavedamo se, da nakup otroškega vozička predstavlja pomembno naložbo. Zato vam nudimo različne načine plačila, vključno z obročnim odplačevanjem za obdobje do 12 mesecev ali 24 mesecev za nakup v vrednosti do 3.000 eur. Z več informacij obiščite našo spletno stran ali povprašajte na blagajni fizične trgovine.

BABY CENTER JE PRAVI NASLOV ZA VSA VAŠA VPRAŠANJA PRED PRIHODOM DOJENČKA

Nakup otroškega vozička je ena od stvari, ki jo moramo opraviti že pred prihodom dojenčka. Obstaja pa tudi cela vrsta raznoraznih pripomočkov, ki jih moramo pripraviti za novega družinskega člana. Ker časa ni prav veliko, naj bo Baby Center tisti naslov, na katerem boste dobili vse kar potrebujete, in kar si želite. Z veseljem vam bomo podali roko in vas vodili skozi prekrasno obdobje nosečnosti in življenja z vašim malčkom.

Še vedno niste prepričani, da smo prava rešitev za vas?
Še vedno oklevate, imate pomisleke ali pa potrebujete konkreten odgovor? Oglasite se nam preko obrazca na spletni strani. Z veseljem bomo poiskali rešitev in vam zagotovili dodatne informacije.

Dobrodošli v družini.
Vaš Baby Center