Skiro Globber Eco - zabavna in ekološko usmerjena aktivnost na prostem

Skiro Globber Eco - zabavna in ekološko usmerjena aktivnost na prostem


Zagotovo se sprašujete, zakaj bi za igro na prostem izbrali skiro?

Verjeli ali ne, skiro je ena izmed najboljših izbir za razvoj motoričnih sposobnosti pri otrocih. Otrok se bo naučil poganjati, usmerjati in ohranjati ravnotežje. Ob tem pa se bo naučil še kognitivnih veščin kot so; koncentracija, logično sklepanje, procesiranje vidnih in zvočnih informacij ter ustvarjanje zavesti o orientaciji v prostoru.


Za še bolj zelen svet na kolesih Globber v večini svojih izdelkov uporablja biorazgradljivo plastiko.
Nova linija Globber ECOLOGIC je prva, ki je zgrajena iz biorazgradljive pšenične slame z biorazgradljivo plastiko. GRS je mednarodni protokol, ki preverja vsebnost recikliranih izdelkov v končnih izdelkih. Z uporabo GRS plastike se zmanjša količina odpadkov na odlagališčih in škodljivih vplivov proizvodnje na okolje.
Kot sam skiro, je tudi embalaža Eko saj je narejena iz recikliranega papirja in brez plastičnih elementov. Odločili so se za polodprte škatle, kar pomeni tudi manj porabljenega materiala.

Novosti letošnje pomladi, ki so že na policah Baby Centra:

• Skiro Go Up Eco 3-kolesni otroški skiro z odstranljivim sedežem, ki se hitro, enostavno in brez uporabe orodja spremeni ali v poganjalec (15-36M) z možnostjo starševskega vodila ali v skiro za otroke do 50 kg (3+ leta). Ima enako strukturno celovitost kot legendarni original, vendar z uporabljenimi okolju prijaznejšimi materiali. Ima možnost nastavitve sedeža v 2 višini in ročaja v 3 višine.
• Skiro Junior Eco s 3 kolesi za majhne otroke ima patentiran sistem zaklepanja krmila in zložljiv ter po višini nastavljiv T- ročaj za manjše otroke. Sprednja kolesa imajo LED osvetlitev in delujejo na kinetično energijo, ki jo proizvede premikanje koles-vožnja.


Varno na skiro!

Seveda pa je za vsakega starša na prvem mestu varnost. V Baby Centru smo poskrbeli tudi za to. Pri nas tako najdete tudi primerne čelade ter ščitnike za kolena in roke.
Z izbiro skiroja Globber izbirate bolj zeleno prihodnost našega planeta.