Prvič na plaži z dojenčkom

Prvič na plaži z dojenčkom

Prvo čofotanje v morju, prvo iskanje školjk – pripravite se na ustvarjanje nepozabnih spominov.

1. Naložite in odpeljite

Na plažo se odpravite s športnim vozičkom – marelo. V prostorno košaro naložite vso hrano, pijačo in igrače. Tako vam ne bo treba na plažo hoditi dvakrat.

POIŠČITE ŠPORTNI VOZIČEK

2. Poiščite svoje mesto

Najbolje, je da svoje mesto poiščete proti sredini, da se zaradi plime in oseke, ne boste prestavljali. Nekaj korakov proč od vode bo tudi mirneje za vašega dojenčka, ki bo lahko v senčki mirno zaspal.

PREVERITE PONUDBO ŠOTOROV ZA NA PLAŽO

3. Poskrbite za zaščito

S seboj vzemite vodoodporno kremo za zaščito pred soncem. Za dojenčka uporabite zelo visok zaščiten faktor. Kreme pa ne pozabite redno nanašati, saj njena učinkovitost s časom pojenja.

PREVERI PONUDBO KREM ZA ZAŠČITO PRED SONCEM

4. Ne pozabite pleničk

Na poti do in iz plaže naj ima dojenček oblečeno običajno pleničko, da ne bo neljubih nesreč. Na plaži ga preoblecite v kopalno pleničko. Kopalne pleničke so odlična izbira, saj omogočajo, da voda odteče.

KUPITE KOPALNE PLENIČKE ZDAJ

5. Sedite in uživajte

Zakaj na plažo ne bi vzeli manjšega bazenčka? Napolnite ga z morsko vodo in vaš dojenček bo lahko v vodi užival kar ob vaši brisači v senčki.

POIŠČITE BAZENČEK ZA DOJENČKA

6. Ne pozabite na oblačila

Sonce je lahko kljub zaščitni kremi in senci premočno za vašega dojenčka. Zato ne pozabite tudi na oblačila in klobuček. Lahka bombažna majčka in klobuček z zaščito za vrat bosta dodatno zaščitila občutljivo dojenčkovo kožo.

PREVERITE ŠIROKO PONUDBO KLOBUČKOV