Po avtosedež v Baby Center

Po avtosedež v Baby Center

Vaš otrok je vaš največji zaklad, zato verjamemo, da boste zanj izbrali avtosedež, v katerem bo varno in udobno potoval na krajših in daljših razdaljah. Da bo odločitev lažja, smo za vas pripravili nekaj razlogov, zakaj je nakup otroškega varnostnega avtosedeža v Baby Centru prava odločitev!

Strokovno svetovanje v trgovinah:

Vaš otrok je vaš največji zaklad. Zato potrebujete avtosedež, v katerem bo vaš otrok varno in udobno potoval na krajših in daljših razdaljah. Preden izberete model avtosedeža, razmislite, kakšna so vaša pričakovanja o varnosti in koliko denarja ste pripravljeni odšteti za avtosedež.
Za pomoč povprašajte naše prodajno osebje, ki vam je na voljo z nasveti, po potrebi pa vam bodo pomagali tudi pri namestitvi avtosedeža v vaše vozilo.

Pooblaščeni servis:

Zavedamo se, da kljub previdni in vestni uporabi lahko pride do različnih okvar ali poškodb izdelka. Zato vam v Baby Centru nudimo tudi storitev servisa – za vse glavne blagovne znamke, kupljene pri nas (Cybex, FreeON, Britax Römer, Maxi-Cosi, …), izvajamo pa tudi popravila ostale opreme za dojenčke izbranih blagovnih znamk.

Rezervni deli in dodatna oprema:

Prav tako lahko pri nas kupite tudi različne rezervne dele: poletne in zimske prevleke, nastavke za stekleničke, zaščito za avtomobilski sedež, organizatorje, vzvratna ogledala za opazovanje otroka na zadnji klopi, stiroporne obloge za avtosedeže. Servis lahko kontaktirate preko spletnega obrazca oziroma se za dodatne informacije obrnite na naše prodajno osebje.

Nadomestni avtosedež:

Za čas servisiranja vašega avtosedeža, ko le-ta ni na voljo za uporabo, se bomo potrudili, da vam omogočimo uporabo nadomestnega izdelka. Za dogovor o nadomestnem izdelki se prosimo obrnite na eno od naših trgovin.

Zajamčena kakovost:

Vaš otrok si zasluži le najboljše. V Baby Centru velik pomen dajemo varnosti, zato boste v naboru avtosedežev našli le sedeže, ki s svojimi funkcionalnostmi dosegajo najvišje standarde varnosti. Avtosedeži iz ponudbe imajo 3-letno garancijo na brezhibno delovanje. Garancijo na vaš otroški varnostni avtosedež preverite v naših trgovinah ali na babycenter.si.

Izdaja potrdila o neprimernosti:

Kadar je avtosedež udeležen v prometni nesreči, kot tak ni več primeren za nadaljno uporabo. V tem primeru vam za namen povračila škode s strani vaše zavarovalnice (v kolikor je to del kritja iz zavarovalne police), lahko izdamo potrdilo s strani proizvajalca, ki slednje tudi dokazuje. Za več informacij se obrnite na naše prodajno osebje.

Možnost dostave na domači naslov in spletno mesto

V kolikor nimate možnosti sami odpeljati avtosedeža, vam bodo naši prodajalci z veseljem pomagali in vam organizirali dostavo na vaš domači naslov že naslednji dan. Dostava izdelkov, naročenih v spletni trgovini www.babycenter.si v vrednosti vsaj 40 eur, je brezplačna.

Različni načini plačila:

Zavedamo se, da nakup avtosedeža in otroške opreme nasploh predstavlja pomembno naložbo. Zato vam nudimo različne načine plačila, vključno z obročnim odplačevanjem za obdobje do 12 mesecev in odloženim plačilom Leanpay. Plačilo na obroke v spletni trgovini ni možno.

Smo pravi naslov za vaša vprašanja

Nakup otroškega avtosedeža je ena od stvari, ki jo moramo opraviti že pred prihodom dojenčka. Obstaja pa tudi cela vrsta raznoraznih pripomočkov, ki jih moramo pripraviti za novega družinskega člana. Ker časa ni prav veliko, naj bo Baby Center tisti naslov, na katerem boste dobili vse kar potrebujete. Z  veseljem vam bomo podali roko in vas vodili skozi prekrasno obdobje nosečnosti in življenja z vašim malčkom.

Še vedno niste prepričani, da smo prava rešitev za vas?

Še vedno oklevate, imate pomisleke ali pa potrebujete konkreten odgovor? Oglasite se nam preko obrazca na spletni strani. Z veseljem bomo poiskali rešitev in vam zagotovili dodatne informacije.

Dobrodošli v družini.

Vaš Baby Center