Čas je za zabavo ob bazenu!

Čas je za zabavo ob bazenu!

Prihaja vroče poletje, imate vse potrebno za super zabavo v bazenu? 


V času vročega poletja se nič ne prileže bolj, kot hiter skok v osvežilni bazen. Presenetite družino in prijatelje z izjemno zabavo ob domačem bazenu, ki je ne bodo pozabili.

Imate vse, kar potrebujete za organizacijo nepozabnega pool partyja? Preverite spodaj ⇓

1. Brez bazena ne gre

Zabave ob bazenu ni brez bazena. Izbira bazena je odvisno od starosti otrok in predvsem prostora, ki ga imate na voljo. V naši ponudbi boste našli pester izbor otroških bazenov za vsak vrt ali teraso.

POIŠČITE SVOJ BAZEN

2. Zapolnite bazen z blazinami in drugimi dodatki

Otroci vseh starosti obožujejo napihljive blazine in živali, na katerih lahko počivajo, se sončijo in uganjajo norčije v bazenu.

KUPITE NAPIHLJIVO BLAZINO ALI ŽIVAL ZDAJ

3. Poskrbite za igre ob bazenu

Eden izmed novejših trendov so tudi vodne drsalnice, s katerimi pričarate vzdušje vodnega parka kar na domačem vrtu.

PREVERITE PONUDBO IGER OB BAZENU

4. Ne pozabite na vodne balone

Vodni baloni so sestavni del vseh najboljših poletnih zabav. Da bo igra še bolj zabavna, izberite vodne balone Buncho Balloons –100 balonov napolnite in zavežete v manj kot 60 sekundah!

KUPITE VODNE BALONE

5. Vodne pištole so zakon

Za ultimativno zabavo poskrbite tudi z igrami ob bazenu, v katere lahko vključite otroke in odrasle. Vodne pištole so odlična izbira, saj bodo v igro potegnile tudi odrasle.

NA PONUDBO VODNIH PIŠTOL

6. Varnost na prvem mestu

Mlajši otroci, ki še ne znajo plavati, naj imajo ves čas zabave na rokah rokavčke. Malčkov v času zabave ne puščajte samih v bazenu s starejšimi otroci.

POIŠČITE ROKAVČKE

7. Brez kopalk in brisač ne bo šlo

Pred zabavo ne pozabite na nakup kopalk in brisač. Brisače nastavite pri vhodu v stanovanje, da ne bo pot do kopalnice premočena. Pripravite tudi rezervne kopalke in brisače, če jih prijatelji pozabijo doma.

NA PONUDBO OTROŠKIH KOPALK IN BRISAČ