Baby Center prejel prestižni pečat Izbrana otroška trgovina leta 2024

Baby Center prejel prestižni pečat Izbrana otroška trgovina leta 2024

Gala slovesnost v Grand Plaza Hotel & Congress Center v Ljubljani je bila prizorišče podelitve prestižnih nagrad za Izbrane produkte, znamke in trgovine leta 2024. Med močno konkurenco v kategoriji Izbrana otroška trgovina leta 2024 je Baby Center zasluženo osvojil prestižni pečat!

Novost letošnjega izbora je bila uvedba dveh novih različic pečata: Izbrana znamka zaupanja in Izbrana trgovina leta. Odločitve so bile utemeljene na transparentni in nacionalno reprezentativni raziskavi mnenj uporabnikov posamezne kategorije, kjer je bil poudarek na zadovoljstvu kupcev. Baby Center je navdušil s svojo vrhunsko kakovostjo, strokovnostjo ter zaupanjem, kar je osvojilo srca in prepričalo slovenske potrošnike.

Baby Center že več kot 30 let predstavlja prvo izbiro staršev v Sloveniji, ki cenijo zavezanost podjetja k družinam in visoke standarde kakovosti. Prejem pečata Izbrana otroška trgovina leta 2024 je za Baby Center izjemna čast ter spodbuda za nadaljnji razvoj in ohranjanje visokih standardov, ki jih pričakujejo kupci.

Iskrena hvala, ker ste nas izbrali.

Vaš Baby Center