Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

4M Gojenje kristalov Deluxe

Redna cena
19,99
  • Ustvarite 7 kristalov,
  • glejte kako kristali rastejo pred vašimi očmi,
  • navodila za izdelavo najdete v kompletu,
  • za 10+ let,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Ustvarite 7 eksperimentalnih kristalov. Tako zabavno je gledati svetleče kristale kako rastejo pred vašimi očmi. Postavite jih na ogled v posebnih prozornih škatlicah. Detajlna navodila za izdelavo najdete v kompletu.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.