Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Edinstveno oblikovan vrtiljak s privlačnimi črno-belimi spiralami, ki spodbujajo otrokovo vidno spoznavanje. 20 minut neprekinjene klasične glasbe pomaga pomiriti otroka, ko je čas za spanje, in podpira razvoj EQ.

Mehka nočna svetloba vrtiljaka bo otroku pomagala, da mirno vstopi v sanjsko deželo.

Nadzorni gumb z dojenčkom spodbuja neodvisnost vašega malčka in navdihuje raziskovanje.

0-3 mesece.

Naj dojenček uživa v počasnem gibanju črno-belega vrtiljaka in vklopite glasbo, da bo užival v pozitivnem učinku, ki ga ima klasična glasba na novorojenčke.

5+ mesecev.

Ko je čas za vrtiljak konec, odstranite roko in pustite samostojno glasbeno škatlo. Dokaj kmalu se bo vaš dojenček naučil sam aktivirati glasbeno skrinjico in se čudil tej na novo pridobljeni neodvisnosti.

Baterije 3 XC / LR14 (1,5 V) - niso vključene v izdelek.

Primerno za otroke od rojstva dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.