Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Siku John Deere s sprednjim nakladačem

  • John Deere s sprednjim nakladačem,
  • realističen modelček vozila,
  • kovinsko-plastični elementi,
  • dovršena oblika.
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Siku Farmer traktor John Deere s sprednjim nakladačem bo poskrbel za dolge ure zabave. Zasnovan je po zgledu traktorjev John Deere in izdelan iz visoko kakovostne lite kovine, ki je dopolnjena s plastičnimi detalji. Na zadnji strani je traktor opremljen z vgrajenim priključkom, ki omogoča priklop dodatne prikolice, iz družine Siku.

Igrača je zasnovana v merilu 1:50, za popolnoma doživeto igro pa k traktorju priporočamo tudi različne dodatke, ki omogočajo neskončno igro.

Tehnične podrobnosti:
Primerno za otroke: od 3. leta dalje.

Dimenzije: 195 × 115 x 66 mm

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.