Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Milupa Aptamil 1 800g

  • Aptamil 1 Pronutra,
  • 800 g,
  • začetno mleko za dojenčke,
  • od rojstva dalje,
  • dodane nenasičene maščobne kisline,
  • dodani nukleotidi,
  • velika vsebnost železa, vitaminov A, C, D,
  • ne vsebuje saharoze,
  • dodani prebiotični oligosaharidi, ne vsebuje umetnih arom.
Že več kot 40 let je naša skupina znanstvenikov (več kot 400) pionir v raziskavi otroške hrane. Za čas po dojenju smo zahvaljujoč raziskavam razvili naslednjo generacijo začetnega mleka s posebno mešanico sestavin, Aptamil PronutraTM-Advance, narejen po inovativnem postopku.

Vsebuje vitamine A, C inD, ki podpirajo imunskisistem vašega dojenčka. Po 6. mesecu starosti je priporočljivo, da začetno mleko Aptamil 1 priloženo merico, postopoma zamenjate z nadaljevalnim mlekom Aptamil 2.

Sestavine: Sestavine: laktoza (iz mleka), rastlinska olja (palmovo, kokosovo, repično, sončnično olje), posneto mleko v prahu, demineralizirana sirotka (iz mleka), galaktooligosaharidi (iz mleka), koncentrat beljakovin sirotke (iz mleka), beljakovine sirotke (iz mleka), fruktooligosaharidi, ribje olje, kalcijev fosfat, olje iz Mortierella alpina, kalijev citrat, holin klorid, kalijev klorid, magnezijev klorid, natrijev citrat, vitamin C, natrijev klorid, emulgator (sojin lecitin), inozitol, tavrin, železov sulfat, L-karitin, cinkov sulfat, nukleotidi (uridin-, citidin-, adenozin-, inozin-, gvanozin 5-monofosfat, natrijeva sol), vitamin E, antioksidant (askorbil palmitat), pantotenska kislina, niacin, magnezijev fosfat, L-triptofan, kalcijev karbonat, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, folna kislina, kalijev jodid, natrijev selenit, vitamin K, manganov sulfat, vitamin D, biotin, vitamin B12.

Pomembno obvestilo:
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem. Aptamil 1 je namenjen za posebne prehranske namene in se lahko uporablja kot samostojna hrana za dojenčke od rojstva dalje, če jih matere ne dojijo ali kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča. Aptamil 1 se uporablja samo po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije oz. prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege in otroka. Steklenička za hranjenje naj ne bo vašemu otroku nadomestilo za dudo »tolažilko«. Aptamil 1 namreč vsebuje ogljikove hidrate, kateri ob pogostem ali stalnem kontaktu z zobmi lahko povzročijo zobno gnilobo in druge s tem povezane težave. Hranjenje po steklenički naj zato poteka samo toliko časa, dokler otrok resnično pije.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.