Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Sestavite ime vašega malčka iz zabavnih lesenih barvnih črk slovenske abecede. Na črkah so že nalepljene nalepke, ki omogočajo hitro in enostavno pritrjevanje na vrata, omare in stene.

Velikost črk: višina 9,5 cm, debelina 0,6 cm, širine od 1,5 cm (črka I) do 8 cm (črka M).

Vse črke so na voljo v naslednjih barvah: modra, rumena, oranžna, rdeča in zelena.

Za črke »šumnike« naročite navadno črko in dopišete, da želite strešico za šumnik. Definirajte tudi barvo strešice, ki je na voljo v naslednjih barvah: modra, rumena, oranžna, rdeča in zelena.

Želene črke in barve dodajte v opombo naročila.

PRIMER OPOMBE:

Naročam črke za ime MARUŠA: M- modra, A- oranžna, R-rdeča, U-zelena, S- rdeč + STREŠICA - rdeča, A-moder

Naročam črke za ime NIKOLA: vse črke naj bodo modre.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.