Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Quercetti Žebljički set mix 160 kos

  • Žebljički set mix,
  • 160 barvnih žebljičkov v šestih barvah in treh različnih dimenzijah,
  • priložen kovček s podlogo za izdelovanje in shranjevanje žebljičkov,
  • za 3+ let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Set vsebuje 160 barvnih žebljičkov v šestih barvah ter v treh različnih dimenzijah. Priložen je tudi priročen kovček s podlogo za izdelovanje in shranjevanje žebljičkov v velikosti 16x22 cm. Primerno za starost 3+.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.